radiofun@morrisbb.net

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About radiofun@morrisbb.net

  • Rank
    Member
  1. Hi guys....is there a way in an emergency situation to shut down a remote peer, or is right clicking, and selecting 'disconnect' my best option? What about the files in the sharing folder out on the "other end"? They would all remain short of going to that computer and deleting?? Thanks for any input! Bill
  2. No, never have. None on the other end(Peer 2) either. It just decided to work again.
  3. What in the world??? All of a sudden, in the middle of the night, I have peers showing, and it's syncing again. I made no changes, it all started on it's own. Remember The Police album, "Ghost in the Machine"?? 🤔 Anyway, whatever happened, thank you---:))
  4. I did get a response, asking for debug logs. I sent those, but heard nothing more.
  5. I saw the same thing, 0/0. I've had to go over to another program to get my work done. I really don't want to. I really like Resilio!
  6. Same here. All of sudden.......boom, and mine shows now I have no peers. 0-0
  7. Now, mine show no peers. I only have one. Maybe someone on that end?
  8. Yeah, Roman was kind enough to respond, and I appreciate that. So far, I have not located the debug logs.
  9. Now anything I move into any of my Resilio folders says, "File is locked by another application". lol Locked uh? They are all mp3s. No Adobe Audition, Winamp, Media Player or anything open pointed them! Just odd as hell.
  10. Hey guys.......thanks for your response. Much appreciated. Merry Christmas from South Carolina Bill www.q95oldies.com
  11. Hey guys....forgive me for bringing up a topic that appears to have been discussed a lot. All of a sudden last night I discovered the sync folder on Computer A is not syncing with computer B. On B it says A is offline. No, it isn't. Everything for several years has been working 100%. It shows that yellow warning sign on certain files. New version upgrade? I did upgrade BUT after I noticed this occurring. Running 2.6.2 on both! The issue was there before the version update! I've restarted on both sides as well. Any ideas appreciated. Merry Christmas to all. Bill South Carolina