rollanders

New Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About rollanders

  • Rank
    Member
  1. Wow. Thanks a lot. I will reinstall and hope that you have saved my day. Roland
  2. Thank you This combination of NASes has worked very well. I do not want to dump my functioning MyBookLive Duo just because my QNAP has stopped working. I want to reinstall Bittorrent Sync 2.2.5 on my QNAP TS251 (64-bit IntelĀ® CeleronĀ®-processor)? Can I find this package somewhere?
  3. I have Bittorrent Sync 1.3.94 on the MyBookLive Duo. On another NAS I have had BTSync 2.2.5 which has stopped working. So I need to reinstall and have only Resilio2.5.9 as an alternative there. Will Resilio work with the old BT Sync?
  4. I have BTsync on a MyBookLiveDuo. There is no upgrade possibility on that platform (has a PowerPC). My question - will the sync still work with the MyBookLive if I upgrade to Resilio on my other devices?
  5. I have used BTsync for some months with no problems. I now added another NAS that I want to place remotely. Now I get lots of problems with the QNAP. See logfile below. I have tried to restart the computer and the NASes and the BTsync on all devices. [20150707 18:00:30.859] Received shutdown request via signal 2 [20150707 18:00:31.550] Shutdown. Saving config sync.dat [20150707 18:05:38.206] total physical memory -1 max disk cache 2097152 [20150707 18:05:38.258] Using IP address 192.168.1.62 [20150707 18:05:38.276] Loading config file version 1.4.103 [20150707 18:05:39.266] UPnP: Device error "http://192.168.1.62:8200/rootDesc.xml": (-2) [20150707 18:05:39.267] UPnP: Device error "http://192.168.1.61:49152/nasdevice.xml": (-2) [20150707 18:05:39.272] UPnP: Device error "http://192.168.1.62:9000/TMSDeviceDescription.xml": (-2) [20150707 18:05:39.277] UPnP: Device error "http://192.168.1.129:8008/ssdp/device-desc.xml": (-2) [20150707 18:05:39.813] SF[A904]: Loaded folder /share/CACHEDEV1_DATA/Arbetet [20150707 18:05:40.002] UPnP: Device error "http://192.168.1.62:8080/d157a98bd1.xml": (-2) [20150707 18:05:41.635] UPnP: Device error "http://192.168.1.16:2869/upnphost/udhisapi.dll?content=uuid:70ed3665-b3e0-436f-8d73-31eedefc9d8f": (-2)
  6. I am reconnecting a second NAS and want to update the map structure to be similar to the currently used NAS. Some of the maps will reused. They contain files up to last year. But I guess some in the old NAS may have been deleted or replaced. The old NAS have .sync and .SyncArchive folders, which I guess contain old information that may disturb the sync function. Should they be deleted before I reconnect and let BT sync do the restoration from scratch?
  7. I have installed BTsync 1.4.106 beta on MyBook live. I access my photos via WD photos on my android phone. My proble is that new photos does not show up in my phone. They are synced to the NAS, and it seems the mediacrawler identify the new photos (by SSH and top I can see mediacrawler and Miocrawler are active when I add a photo). If I stop the BTsync (I simply rename the btsync-file) and reboot the NAS the photos become accessible from the phone. With top I do not see anything irregular - neither program occupy the memory or the CPU more than accepted. Any hint on what is going on?
  8. One reason for confusion is that at least in my setting (BTS on a WD MyBook Live NAS) it takes a long time for the GUI to appear. It is blank for 5 min before the GUI appears.
  9. I have installed BTS 1.4.106 on my nas WD Mybook Live. I use Windows 8.1 and IE11 and Chrome. Immediately after the installation the webGUI was present, but it got bank after some time. I have now gone trough all the proposed fixes here but no solution. No problem with BTS on my other NAS Qnap TS-251 or my computer. Is there a solution or should I go back to 1.3.103 Sorry - the WebGUI appeared after som time. It seems to work.