paedrae

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About paedrae

  • Rank
    New User
  1. i update to 2.2.5 and now I have these problems: 1) The "Add Device" button is greyed and I can't add as usual a new device. 2) I manual import a key from a folder and got linked to my Identity, I have a list of devices (all greyed) but I HAVE NO FOLDER LIST (about 4-5 folder in my other device were synced with the NAS). What the hell ? How can I have my folder synced to the new device (already linked to my identity) ? If I send a link to share folder it goes to a 404 page
  2. I created a new Identity on a LAN server and enable the access to the webgui from Internet. From Internet I'm trying to add my mobile smartphone (iPhone) but I can't (QR code and manual Key insert). Do I need to be on the same LAN to map for the first time a new device to the same identity ?
  3. Some problems about renaming folders and device: 1) I change my iPhone device name (es: iPhone 4S), but the iPhone Camera backup always save folder and link as "iPhone (2) Camera backup". So I disconnect the folder, and change the path on reconnect to a new created "iPhone 4S Camera backup" to have a link to a correct "iPhone 4S Camera Backup". Then I shared it with a link on other device and they connect to "iPhone 4S Camera backup" as wanted. But I do not need to have the backup everywhere so I disconnect on device as my needs. All the link I disconnect show again "iPhone (2) Camera backup". 2) After some activities on the Camera Backup the iPhone device name return (without any explicit command) to iPhone (2) name. In the device list connected to my identity I have another iPhone named "iPhone of AAA" that save Camera backup as "iPhone Camera backup". Where I'm Wrong ? Maybe I can't have 2 iPhone connected with different name (and so their Camera backup )? PS: I have an iPad too. Its Camera backup reflect the device name: "iPad of BBB" --> "iPad of BBB Camera backup" folder.