Harakthes

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Harakthes

  • Rank
    New User
  1. Sorry i did not see the second part of your question. I installed it via the quickbox interface. https://plaza.quickbox.io/t/resilio-sync-do-not-work-with-chrome/2062
  2. Version : Version 55.0.2883.87 m (64-bit) It is up to date.
  3. Good afternoon, I installed recently installed Resilio Sync on a debian 8 server and here is the error message i've got : Your system was unable to load Resilio Sync properly. For information on how to fix this issue, please see the Sync Knowledge Base. Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36 It is weird because it works with Firefox and Edge. Thank you,
  4. Hello, I recently installed Bitorent sync on my debian server. It was working perfectly until i tried to reboot my server to see if it restarts or not. I used this tutorial to install my server. http://bernaerts.dyndns.org/linux/75-debian/290-debian-server-btsync-permanent-peer#h5-declare-service-auto-start The autostart script do not work and when i try manually i get this error message: root@sd-41249:/home/btsync# service btsync startJob for btsync.service failed. See 'systemctl status btsync.service' and 'journalctl -xn' for details.If someone has an idea of what is wrong. Thank you,
  5. Hello, I am synchronizing a Debian server with a Synology NAS. It works but it is very slow (10KB/s). I am synchronizing 30 GB and the is about 50 files (300 MB/file). My NAS is behind a 15 Mega ADSL line and my server has a 1G fiber optic. If someone knows from where the problem come from. I am using btsync 2.0 on both. THank you