stijnos

New Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stijnos

  1. The product simply is unstable and development has stopped.
  2. Having the same issue over here. Are the devs still active?
  3. It's a very annoying bug. I don't really care who's fault it is.. I just want it fixed. I recommended Sync to a lot of friends, family members and customers and they're all complaining.
  4. Hi, I had some issues configuring sync the first time on my Ubuntu Server installed from the official repository so I decided to run apt-get remove btsync and manually deleted a few folders: rm -r /etc/btsync /var/lib/btsync /home/stijn/btsync So then I wanted to reinstall with: sudo apt-get install btsync But this is now resulting in: 1 not fully installed or removed. After this operation, 0 B of additional disk space will be used. Do you want to continue? [Y/n] y Setting up btsync (2.3.3-1) ... chmod: cannot access ‘/etc/btsync/init_user_config.sh’: No such file or directory dpkg: error processing package btsync (--configure): subprocess installed post-installation script returned error exit status 1 Errors were encountered while processing: btsync E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) How do I fix the 'cannot access ....... error? Edit: ahrg.. just spotted the solution in another topic: had to purge the package and THEN reinstall it..
  5. Please be aware that there might be some issues with the latest build! High CPU/RAM usage. Check the forums.
  6. I recently build a custom Xpenology NAS based on a Asrock N3150DC-ITX board with 2x 2TB HD204UI disks. Xpenology is running great! The latest 2.3.1 version causes high cpu and RAM usage so for now I stick with the 2.2.5-1 version from the Synology app store. I checked all the advanced setting, but the disks are not spinning down. My settings are attached. Is this a common problem or am I missing something?
  7. I'm sorry, i'm not familiar with the Wphone platform. Perhaps another Sync user who knows the anwser?
  8. Are the NAS packages updated too? 2.3.1 is not stable on my Synology (x64)