Toshopp

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Toshopp

  1. Hello Alex, do you know when this version will be available? I was going crasy to find what happened with my NAS.
  2. On the topic dedicated to the 2.6.2 I found that by the staff: We have to wait 😃
  3. Hello I think I have the same problem. Between 3 NAS: DS411+II (x86) , DS1515 (Alpine) et DS211+ (88f628x) . using the last version 2.6.2 I synchronised movies and a lot of files waren't synchronised. There were data transmission between clients, creation of the temp file "xxx.!sync" in the .sync folder. But After i have in the history tab of the sending client "failed to download FILENAME readfromdisk " nothing in the receiver client and nothing else happened. It was when it was the DS1515 the sending client. No test with the others. I don't had the idea to check a 2 Gb size limitation, but I remember that some files under 2Gb synchronised well. I will check that, when I will have time, perhaps this evenig (Resilio is off today, I use one direction synchronisation with Synology internal tool in backup solution. ) Perhaps the bug has a link with this power settings? I don't try to change it. torrent_max_piece_size int 2097152 in bytes. Decrease piece size to reduce delta diff when syncing. Downside might be reduced speed and higher CPU usage
  4. Hello, I sync two synologys NAS using BitSync and now Resilio. I updated on the last version 2.5.9 (1088). I had some sync problems so I delete and install again from scratch. On the 1st NAS I create the "sync folder" and wait that the indexing process finish (3.8 To)- 30 hours about. When it's done I create on the second ANS a Read Only folder. Data where already on the 2nd nas so it was only a new indexing process without data transferred. At the end, on the two NAS I had the message "Finishing Syncing with XXX" . But very quickly on the second ANS, the Indexing start again (with out any change) and loop on one or two files. I try to delete the two files and put it again (with the sync) but the loop continue on two other files (no data transferred, only indexing work) On the first NAS, I have the message Sync done and nothing happened more (normal situation!). I check the .sync folder and I don't see anything special. I restarted both NAS but nothing has changed. I would like to avoid deleting the datas on the second nas to restore a complete synchro because it would take much too much time. (slow internet connection 500 kB / s) Thanks for your help