Search the Community

Showing results for tags 'drobo'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. After an update of the Drobo Access software a couple of days ago and a shutdown and restart, Resilio has lost all settings on the Drobo. All files and folders are there but I'm unsure how or if it is possible to recover my config! The admin page just asks me for my sharing name. I am a Sync Home Pro user. Anyone got any advice on how to proceed?
  2. Trying to sync a Lightroom catalogue from my iMac running OS 10.13.3 to a Drobo5N NAS - everything was going fine for months until last night - getting the following error - "'/Users/Shared/lightroom_Syndlightroom' is not syncing with 'DroboSN' because the time difference between these devices is more than 10 minutes." - clocks look good on my iMac with settings to "set time automatically". Should I try to delete the shared folder and re-establish a sync? - I've tried that once. Thanks for your help! Alberto
  3. Everything was going well until earlier this morning when I manually shut down by Drobo 5N2. Upon restart Resilio doesn't seem to be working. I can't access the GUI (a web page loads but it only has the black strip at the top, no further details). I've tried stopping and starting Resilio from the Drobo Dashboard and one re-boot of the Drobo. Nothing has changed. Syncing is no longer happening and other clients are not connecting. Any hints on things to try?
  4. Hi, I am trying to upgrade bittorrent sync on my drobo 5n, and it's not working, so I want to make sure I'm using the correct version of sync. The one I've been trying is 1.3.94 (ARM) from http://www.bittorrent.com/sync/downloads/complete/os/arm. Has anyone installed this on a drobo? Or is there a different version that I should be using? Which method did you use to install it - ssh or placing it in the droboapps folder and restarting? I'd previously been using version 1.0.132, which I downloaded from http://www.droboports.com/app-repository/btsync-1-0-132/drobo5n. I installed this by putti