Search the Community

Showing results for tags 'WebUI'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. Hello! I got a weird problem as the title described. Here are details: 1. Environment OS: Ubuntu server 18.04.2 Resilio-Sync: 2.6.3(1340) License: Home Pro IP: 192.168.1.107 ufw Status: inactive Config file: $HOME/.config/resilio-sync/config.json { "storage_path" : "/home/[USER]/.config/resilio-sync/storage", "pid_file" : "/home/[USER]/.config/resilio-sync/sync.pid", "directory_root" : "/data/", "webui" : { "listen" : "0.0.0.0:8888" } } I run rslsync as my user, so the /usr/lib/systemd/user/resilio-sync.service is: [Unit] De
  2. Hi, Am a new user but loving the look and feel of Resilio sync. Been trying for the last day or two to get it up and running on my NAS but am having no success in accessing the webui. I installed the Linux ARM version onto my NSA 325. It's not an officially supported NAS but this build should work fine. I think I have installed it correctly and it appears to be running (as I can trigger messages such as: Resilio Sync is already running with pid 5097 No matter what IP address I use though I cannot access the webui to set anything up. Based on various forum threads I have tried
  3. Hello, is it possible to configure the WebUI to listen to ipv4 and ipv6? In other web apps on my Synology Diskstation I was able to set a configuration to sth like [::]. Best, Matt
  4. Hello, It's been a while since I set up Resilio Sync as a service on my computer, and now I've forgotten my username and password. I see instructions online for dealing with forgotten password. How does one deal with forgotten username? Thanks!
  5. Hi! It will be great to give a possibility to select which measure to use (Bytes, KBytes etc). It's very useful to use bytes if You have to be absolutely sure that everything is totally synced. Of course, I can edit utils.js but...
  6. Is there really no way to enable/force the webui of the linux btsync to use https/ssl? This is a gaping security hole for a software trying to take pride in security and privacy. That might be fine for communication over a private, trusted network but it's wholly unacceptable for communication over the public internet. I have a remote server I've been using for offsite backup and I've now realized that the credentials to the webui and all my 'secrets' have been transmitted in plaintext on the open internet. Great. As a workaround I can change all my secrets, disable the webui, and exclu
  7. Hey guys, for some reason, I'm trying to start Sync in configuration mode (Win64), using this config: { "storage_path" : "./sync", "device_name": "my-device", "agree_to_EULA" : "yes", "check_for_updates" : false, "use_gui": true, "use_upnp" : true, "download_limit" : 0, "upload_limit" : 0, "rate_limit_local_peers": false, "lan_encrypt_data": false, "sync_max_time_diff": 172800, "peer_expiration_days": 3, "folder_defaults.use_relay": true, "folder_defaults.use_tracker": true, "folder_defaults.use_lan_broadcast": true, "syn
  8. Hello, My WebUI was working ok, and then, stop (the firewall is off). I restarted the resilio-sync service, unsuccessfully. I am not using a config file. The /etc/resilio-sync/config.json is: "storage_path" : "/var/lib/resilio-sync/", "pid_file" : "/var/run/resilio-sync/sync.pid", "webui" : { "listen" : "0.0.0.0:8888" } } I restarted the service using service resilio-sync restart and got: platform: Linux 4.4.73-18.17-default #1 SMP Fri Jun 23 20:25:06 UTC 2017 (f462a66) x86_64 version: 2.5.4.1009 [00:40:26.824] Debug log mask has be
  9. I installed resillio in linux (running feren OS 2017.) following the intructions given in help page https://www.linuxbabe.com/ubuntu/install-resilio-sync-ubuntu-16-04-16-10 It was successful and much more simplified. I almost synced 98% of all my files. My laptop ran out of battery and I had to restart my session. But when I tried to log back in to the webUI,my password and username was not accepted. I am 1000% sure my password was correct and I even verified it as my browser saved it. I tried many other combinations like default password (googled it for resilio),none worked. So I remov
  10. I run into the problem that the web ui is no longer loading, reading from the logs the program is running properly and syncing folders. I doubt it's because I have too many folders, the CPU and RAM consumption is rather low, around 1%~5% I'm using chrome to visit the web ui, also tried safari. The sync service is running on CoreOS inside a container. Logs contain sensitive information, not sure if suitable for posting publicly.
  11. I'm trying to configure on freeBSD. but I can't access the webUI. Anything I'm missing? I've set up the config file by going "./rslsync --dump-sample-config > sync.conf," making my desired edits, then restarting rslsync by going "killall rslsync" and then "./rslsync" what's the problem?
  12. I've been beating my head against the wall for 2 days straight trying to get this to work. I've performed a fresh installation of btsync. From what I can read, after the install, the webui should be available immediately after install so that it can be configured further. However, I can't get it to show up at all. Here is my config: { "storage_path" : "/var/lib/btsync/", "vendor": "tuxpoldo", "display_new_version": false, "disk_low_priority" : true, "lan_encrypt_data" : true, "rate_limit_local_peers" : false, "folder_rescan_interval" : 600,
  13. I am trying to install the latest version of btsyc on a CentOS 6.5 headless server. I cannot reach the WebUI. I configured the webui on port 65000. This is confirmed by the command line reply when I start the service: The service itself is configured to run on port 8888. When I run `lsof -Pnl +M -i4`, I get the following output: btsync 25687 500 9u IPv4 536416051 0t0 TCP *:8888 (LISTEN) btsync 25687 500 10u IPv4 536416052 0t0 UDP *:8888 btsync 25687 500 13u IPv4 536416060 0t0 UDP *:3838 Nothing else seems to be listening
  14. Hello Everbody, i wish the WEB UI for the Android APP. i have more old Smartphones which can i use as a server, but i can't configure btsync remote with my pc and so i must get the smartphone from the cabinet. i hope the WEB UI can be integrated quickly in the android app. best regards.
  15. Hi all. I wonder how people here are using BTSync on their NAS. Do you just have 1 webui that you use? But what if you are with 2 persons or a family, you would want each of them to have their own BTSync account (their own WebUI showing only their synced folders/devices), or is that a crazy exotic thought? I have a Cubox-i running GeeXBoX and there is a BTSync package available. But BTSync does not support user accounts (as far as I know). How are you guys doing this now?
  16. Hi all I have been using btsync on my raspberry pi for a while now and have found it to run very well. Lately I changed over to the official repo for the deb packages and at the same time updated btsync and my system. Now I can no longer access the webui and I also when I try to run "sudo dpkg-reconfigure btsync" it just thinks for about 10 seconds then shows a new line in the prompt. Btsync is still running when i check with systemctl and it is syncing with my desktop successfully however I would like to be able to run the configuration and access the webui. Thanks!
  17. Hey Guys - I've got a basic question to ask, please. I subscribe to BTSync Pro and recently reinstalled the OS (Windows 10 x64) on one of my PCs. When installing BTSync, I saw that I had the option to install it as a service so did so. I set the credentials and am able to access the WebUI via http://localhost:8888. When trying to access the same WebUI from other systems on my LAN (http://newpchostname:8888), it does not work. I looked all through the preferences, advanced preferences, and searched online to find out how (if possible) to enable LAN system access, but so far haven't h
  18. The web UI for selective sync is decent but has one quirk I'd appreciate cleaned up. If a deep subfolder is set to sync, you cannot later mark the parent folder to start syncing without removing all subfolders that are currently syncing. eg: If I have a share with this folder tree with joined as selective sync: Foo/ +-Bar/ +-Baz/ If I decide to set Bar to sync that folder will start to sync as desired. (good so far) Later if I decide I want Foo to sync I have no UI controls to start syncing it unless I find Bar and pick "remove from this device", exit the sync picker U
  19. Previously I was asked me to wait for until an update to the web UI about a bug I was having with cookies. With 1.3.105 the problem is still there. I've boiled the problem down to the smallest test case I can. Basicly if there is a cookie with a name that ends with "GUID" the HTTP request for the web UI errors with "invalid request" for me. Doesn't matter what the cookie value is. Test script: Sample output: Repeat of this post.
  20. Hi. Following the instructions from these forums, I managed to install theBitTorrent Sync in my WD My Book Live. Initially everything was running fine and the Web UI would show the folders being synched and any ongoing activity. Recently however, although the synchronization process is running, when I open the Web UI it is empty. I mean, no folders are displayed. Also, if I try to add a new folder, the "browse folder" button does not work. I found some instructions in the forums for having BitTorrent Sync automatically start with the NAS server and tried to apply them (these ones), but that di
  21. I think it could be useful to set a custom selection of columns on the webui (linux) and to keep it in a persistent way until a new configuration is set. Thank you.
  22. Hi guys, I am having a strange problem, after I ran some updates (I think) on my ubuntu server that is running btsync on I am unable to access the webui. When I go to http://192.168.1.14:8888 or http://192.168.1.14:8888/gui/ all I get is "invalid request". It was all working fine before but now I can't seem to be able to access it no matter what I do. My other btsync devices are still connected to that server so it is working as it should. Only the webui is broken. Do you guys have any idea what the problem might be? Thanks, Gilli
  23. After successfully setting up sync on multiple devices without any problems I ran into the problem that I no longer have access to the webui on my linux server. I tried changing the configuration file username/password but it doesn't take this since I used the webui to change the username/password which I assume has precedence over the config file. Any suggestions on how to tackle this are appreciated
  24. How do I set the webui port for Windows for version 2.0? When I run an instance with /webui, it runs on port 8888. If two users run, it tries to bind to port 8888 twice, and the second one fails.
  25. Running btsync on Linux will by default create a *publicly-accessible, unprotected* WebUI, allowing anyone on the web to create a sync folder to view and edit files your files (i.e. files in directories writable by you). Could the defaults (used when running btsync without a config file) be changed to prevent this unintended data leak? A temporary workaround is to run `killall btsync` to turn off the WebUI, and then use --config with a config file that sets webui > password to a secure password. You can use `lsof -i` to verify that the WebUI is not running.