Search the Community

Showing results for tags 'connected'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello , I installed btsync on my raspberry pi . Everything was good . But today i noticed that its doesnt sync any more . ( See the attached ss pls ) . First folder " /media/2tb-460C8DA80C8D9419/tv " is on the same network with raspberry . 2nd and 3rd folder is at another location . Yesterday 2nd and 3rd was running great . When i check windows btsync client i dont see any connected device . Both computers are online . I double checked secrets . The most important issue is i tried to reboot and check if it will work . When i rebooted there is no folders in btsync gui . But the files sync before is still in folders . If i add manually again its start sync without problem . How can i fix that ? Edit : After a few minutes i saw the folders in gui . But still no Connected devices with 2nd and 3rd folder . Edit 2 : I've made btsync gui password protected , but after reboot it didnt ask any password ?