Search the Community

Showing results for tags 'inactive'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. hi I'm new to Resilio Sync. I've shared my first folder from my server with my first peer, and all is well; peer 1 pulls down the data. When I share the same folder to a second peer, the second peer pulls down data in the folder as expected, but only ever 'sees' the server. The peers do not see each other, although do have an entry under 'inactive' for each other, noted as 0 of 0 peers. Both shares are as Read Only. Its like my peers don't like each other, and will only see the server from which the share was 'issued'. The server see the first peer, and shows the second peer as inactive, and shows 0 of 0 peers next to it. It did use a gold image for the second peer created from the first, but device unlinked then gave it new device name / user, and joined to network. I do recall a message saying time difference too great, but can't recall which of my 3 devices generated it, although it was when I joined peer number 2. Sounds like a riddle. What have a done wrong? Should I start from scratch on the peers? What would this look like. Perhaps sudo dpkg-reconfigure bysync might reset the peers? Version 2.4.1, upgraded from Free to Pro on Server. Older versions on Pi 3 peers (OSMC) 2.0.93 as this version has low CPU demands. Thanks in advance, Geoff.