Search the Community

Showing results for tags 'internet explorer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I am working with Windows 7-64 bit, chrome and internet explorer browsers, and Sync v2.0.93. I have been doing some research in the forums for some time now without success. I am trying to log into the web gui with 127.0.0.1:8888/gui/, and I cannot seem to access it. I have some some posts about the older 1.0 versions able to access the gui with that address, but nothing about the newer versions. Ultimately, I am trying to create the config file, I figure if it runs in the browser, my information I am putting in the config file is correct. I am not completely sure Windows will use a config file. I am mainly finding information on Linux setup. Any help and links to documentation would be great.
  2. Hello, I extracted the netgear package to install it on a zyxel nsa325-v2 and everything works fine with Chrome and Firefox, but I cannot log in to the web-Interface on Internet Explorer. This would not be a Problem on the PC, but I have a Windows Phone and there is only the Internet Explorer available so I am not able to open the web-Interface from my mobile phone. Please help! Regards