Search the Community

Showing results for tags 'leak'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I've installed Resilio natively from website using manual package download (apollolake), but also tried using official docker image (hub.docker.com/r/resilio/sync/), both have a 'problem' that after a short window the sync speed caps at around 1-2mb/s. After installing the docker version I happened to increase the ram allocation just trying things that might help and it did, straight way I was getting 20-30mb/s HURRAY! Well I was celebrating too soon, as the next file I tested was back to 1-2mb/sec, looking at the docker overview you can see the ram usage slow rise from 0 to ~10gb (I'd set 12gb max I have 16 installed). Finishing the transfer cleared maybe 100mb of ram and the rest just sits there. All transfers while the allocated ram is full (or around this point of 10/12gb allocated) are at 1-2mb/sec speed, if I restart the docker container then I can get full speed back until I max out the ram again at 10gb. I assume this was the issue also affecting the native install just I couldn't see the numbers as easily. If anyone can help resolve this I would be very grateful been looking at this problem for a week thinking it was my connection I'm currently using a free account so cant submit a support ticket but would happily purchase a license if an answer is out there. EDIT: Decided to buy a licence as on offer and with 30 money back if cant resolve this problem, also appears you can submit tickets with free account... Thanks. Sync version: 2.6.1 (1319) Synology Spec:
  2. I have installed BitSync as a service on a Windows 2012R2 server. After a day of being online, the btsync process has some 20Gb of private bytes allocated and 7Gb of Working Set. If I don't restart the service, the system becomes unusable (as expected). Any ideas?