Search the Community

Showing results for tags 'linking'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I have a Pro license with 2 Synology nas devices linked and in sync. That works. But now I want to add a brand new installed iMac with the last downloaded reslilio linked but I can't get it to work. Tried several times. But it hangs on transfer 95kb. And then an error message that it failed with Please check that both devices are online. The thing is in my identity I see the iMac added and with a green dot. But still it said it failed. Please help! How can I make this work? Regards, Ruben
  2. Hi, I have a setup with BTSync on a laptop, a pc, and a Raspberry Pi to act as a server. I recently noticed it stopped working (not sure why - I actually think it might have just been on pause accidentally, it was pretty late...) Anyway, I had set this up before I had Pro and you could easily link devices under one identity. So I used it as an opportunity to do just that, and the sync between the pc and laptop works just fine. However, I can't get my Raspberry Pi to link. If I unlink the device over the WebGUI, I get the normal prompt to create an identity, but no option to link an identity from another device. Obviously I want to do that, so I can use the Pro version on the Pi as well. Any suggestions on how to solve this?