Search the Community

Showing results for tags 'os6'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I am having trouble with the BTSync app on Readynas OS6. I have a ReadyNAS 10200, with version 6.1.1 of the firmware. I downloaded BTSync from the App Marketplace, it is version 1.1.48 When I click the "Launch" button, a new tab/window opens (I have tried this in Chrome and Safari). The first time I do this in any given browser, I am asked for the login credentials. Once entered, the browser tries to open NASIP:7099/gui/ but on Safari I just get a blank page, and on Chrome I get a "Oops, this link appears to be broken" message. I was also getting errors on the NAS at the beginning, saying that it "failed to created Share btsync". I tried manually creating a share by that name, but the NAS won't actually let me, I get the same error message. I called Netgear and they told me it was an issue with the App. I searched the forums but couldn't find anything. Any suggestions would be greatly appreciated! I am only a moderate level user and haven't used SSH or anything like that. Hoping this is a known issue with an easyish fix. Thanks for any help