Search the Community

Showing results for tags 'problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 14 results

  1. During months I've a context menu problem that I can't resolve until now. Due to the nature of the problem i thought it was a problem in my sistem. The problem is that the context menu isn't show when i sync with a folder in a external sd flash drive (what is very usefull in a tablet for example). Of course I've check all the context menu topics and confirm that the dll was perfectly registered. in fact the context menu works properly when I sync a folder in other drive. So I realised that the problem was in how windows 10 uses the external drive, the problem can be solved in propert
  2. Hi, I used to use this great product on my android tablet seamlessly, but since the time I moved to ipad I started to have a major problem. I had a folder full of pdf on my android tablet and as soon as I annotated and commented on a pdf file on my tablet, I had the same changes in my pdf file on pc. Now I can still sync between ipad and pc but the problem is that when I open your app on ipad and open a pdf file from inside your app and comment on it, my comments do not save on the same file. Instead some other numbered copies are added to my acrobat reader on ipad. This is a major problem fo
  3. I just performed a sync using BitTorrent Sync v1.4.110. I am 100% certain BitTorrent Sync overwrote newer files with older files. I don't have any idea why it would do this, except for a serious bug. The file dates and file contents clearly show that new files were overwitten by old versions. I had performed a backup of some of the data before enabling the sync, and the backup confirms the problem. A little more detail: I had previously used BitTorrent Sync on these folders using 1.4.9x. Only 2 computers are using BTSync and they run the Windows 64-bit version. They are on the same w
  4. Hi, I have setup a read-sync folder on my android, with selective-sync. I have a library of audiobooks, where each folder contains 100-200 wma or mp3 files. When I sync a folder, all audio-book files are downloaded. Bittorrent-sync states that all files are successfully downloaded. When I view the files in an android explorer, size of file looks ok. But when I try to play in VLC, not all files are playable. When i download 100 files, generally 5-10 files are corrupt. I.e. media player cannot read audio-tag information, or play the file. When I "clear" the corrupt files in bittorrent-sync
  5. Hello Guys, Recently i started getting a problem, when i click "Add Folder" on the WebUI, no folders are listed in the "popover". Here is the screenshot of the "popover" https://www.dropbox.com/s/agxdaueyrado0fe/Screenshot%202014-07-06%2015.42.03.png Here is the screenshot of my full WebUI https://www.dropbox.com/s/it71m20nmw928e2/Screenshot%202014-07-06%2015.43.27.png I had a similar problem before, where it would take some time to list the folders, but now, it just don't show up. After i created my own "config file" ( before i was running default ) and the problem still don't go
  6. Hi, i'm running Synology DS212j. I have roughly 600GB Data and tryed BT-Sync with an Read Only Secret to backup on the fly to two offsite backups. I don't have any problems with smaller folders but when I add the whole main folder my BT-Sync stops indexing at 37628 files or 27,4 GB. Does have BT-Sync problems with bigger folders? Best regards, Frell P.S.: If this belongs in the troubleshooting department, plz move the thread. I wasn't sure if I should post it in troubleshooting or NAS
  7. Dear all, I have upgraded the BitTorrent to the last version, i.e. 1.3.94. Since then my two macs can not see each other anymore. The logs are here https://www.dropbox.com/sh/9zhyuzt7xfdwre7/AABPArSKW1TU7VlI1DYH_BeUa I already posted a special topic on that but got no answer. Could somebody tell me at least how to deinstall the BitTorrent completely from OSX. I have deleted the bundle, the preference and cash files, but when I reinstall the software, it still uses preferences from the previous version. So there must be some other files that I do not know and would need to be deleted in o
  8. Hi everybody, Excuse my English in advance it is not my mother tongue. I recently installed Bittorrent Sync on both my computer and my android phone to sync the entire SD card folder to the computer. Everything is working great but one thing! The screenshot folder won't sync. The folder itself is created on the computer but nothing seems to fill it. I was wondering if maybe the png files weren't recognized or something with the long names automatically given to the files was creating a problem? If someone had a clue what is happening it would really help me. Thanks a lot to anybody takin
  9. Hi, I have a problem running BTSync on my Buffalo NAS. I am running firmware 1.64, and have root access to the device. No other modifications has been done to the firmware. The NAS is arm based: > uname -a Linux hostname 3.3.4-88f6281 #2 Mon Dec 10 17:31:41 JST 2012 armv5tel unknown I installed and ran the program like this: > wget http://btsync.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/btsync_arm.tar.gz > tar zxvf btsync_arm.tar.gz > chmod u+x btsync > ./btsync Now to my problem. The program runs, but I can't access the webui. When I check top it says that btsync is using close
  10. I'm having trouble getting BTSync to run in my fresh Arch Linux installation. The only problems which I am getting are with UPnP but when I turn it off, no error is reported. I have one Raspberry Pi on the local network that gets discovered in Windows and I don't know how to tell what devices have been found in Linux. I do all my configuration without WebUI. All folder paths are relative to my home directory (BTSync doesn't like tildes) which is where I launch it. All the .SyncArchive, .SyncID, .SyncIgnore flies are being created in their corresponding folders. Below is my config file.
  11. Hi, I am syncing my home folder on 2 of my macs, all of the files have successfully synced except my Pictures folder which is taking ages to index and sync, I am also getting a wrong file size on both of my machines. My first machines shows me 117GB and the second shows me 77.1GB and my original Pictures file size is 175GB. I tried to delete the files and resync them again, but no luck, Anyone have experience such a thing? Any recommended solution? Thank you.
  12. In one of the computers I use to sync files I am having a problem to auto-update BTSync, since bittorrent.com and labs.bittorrent.com are filtered. Therefore, it can't auto-update itself. Instead of auto-updating I updated the program manually, but..., how unhappy I was when I realized that of the configuration went away when I did so, and I had to manually re-add everything I had synced. I suggest you two solutions to overcome this issue: - Let the manual update check in there is a current installation, and if so, just update, instead of overwritting everything. - Use BTSync protocol to auto-
  13. Hi, I am having troubles getting btsync to work on one of my computers. It starts ok, it finds peers and peers find this computer byt it syncs nothing. I found this message in the logfiles: "Hash doesn't match. Terminate." What does it mean and how can I fix it? It is Win7, x64. On other machines with the same OS no problem. Can it be some library missing, outdated...? Thanks for help!
  14. I was added few folders in the Linux gui (Ubuntu) on 8888 port. Then I was refreshed gui page... and now folder list is empty :/ I tried to add my folders again.. and after page refresh I again saw empty list. But synchronization is working fine.