Search the Community

Showing results for tags 'web gui'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I wanted to get Sync working on my Raspberry Pi, and used this guide to help me: https://www.resilio.com/blog/sync-wd-raspberry-pi I was able to get the web Gui to work so I could access the sync with Windows, but it wouldn't grant me access to any of the folders I wanted to sync. Using a different guide on this forum, I edited my config file to be this: { "listening_port" : 0, "storage_path" : "/home/pi/data/.syncsystem", "pid_file" : "/home/pi/data/.syncsystem/btsync.pid", "use_upnp" : true, "download_limit" : 0, "upload_limit" : 0, "delete_folder_from_disk" : true, "folder_defaults.delete_to_trash" : true, "webui" : { "directory_root" : [ "/home/pi/share", "shares" ] "listen" : "0.0.0.0:8888", }, "vendor" : "PiDrive", "display_new_version": false } After a reload, the web gui was gone, and this showed up instead: I reinstalled the btsync service, deleted it (and installed again), rebooted several times, and tried to play around with the config, and I could never get back to the web gui that I had originally. It seems not even the Raspberry Pi itself can reach it, and I wonder if it's even on. I'm still fairly new to the Pi, if anybody have any suggestions to solve this, let me know.
  2. Hello, I am working with Windows 7-64 bit, chrome and internet explorer browsers, and Sync v2.0.93. I have been doing some research in the forums for some time now without success. I am trying to log into the web gui with 127.0.0.1:8888/gui/, and I cannot seem to access it. I have some some posts about the older 1.0 versions able to access the gui with that address, but nothing about the newer versions. Ultimately, I am trying to create the config file, I figure if it runs in the browser, my information I am putting in the config file is correct. I am not completely sure Windows will use a config file. I am mainly finding information on Linux setup. Any help and links to documentation would be great.