Search the Community

Showing results for tags 'webpage'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I installed BTSync on my Ubuntu Server 12.04 install over 6 months ago. Everything was working just fine while I used it with multiple people syncing data to my server. About 2 months ago I ran a large amount of updates on my server. I believe one of these updates was for btsync as well, but I'm not 100% sure. After these updates I found that the BTSync server webpage frontend wasn't working. It asked me for my username and password but when it would load it would load a blank page, similar to just freshly installing BTSync without any shares setup. For the next month or so I thought BTSync was dead on my server, but then I started noticing syncing happening from my desktop to the server. I had a few friends who had been syncing data with my server try it on their end and it worked. Still though, the webpage front end is all blank. I'm not at a place where I need to add more shares and I'm unaware on how to do this with the current state of the webpage frontend. What steps can I take to get the webpage front end to work again? Or is there a manual way via some config files where I can create new shares?