Search the Community

Showing results for tags 'windows 2008'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Resilio Sync
    • Sync General Discussion
    • Sync Troubleshooting
    • Sync for NAS (Network Attached Storage)
    • Sync Stories
    • Developers
    • Feature Requests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I had to change one of our main server for a server with Windows 2008 R2 and since then, I'm struggling with a huge memory leak. The more BTS is using memory the less transfer speed I get. Here's a description of the shares Folder 1 = 594,4 GB in 345 files R/W Folder 2 = 5.5MB in 205 files R/W Folder 3 = 344.4 MB in 3 files R/W Folder 4 = 45.5 MB in 13 files R/W Folder 5 = 721.7 GB in 316 files R/W With Windows 2008, after 10 hours BTS is using around 1800MB of memory and the transfer speed is below 1KB/s. After a while, 1 day or 2, BTS close silently without information in the sync.log or in the Windows event viewer. Same computer/same share but with Windows 8.1, after 10 hours BTS is using 120MB of memory and the transfer speed is around 1.5 - 2 MB/s *** Note that we got over 40 clients with windows 2008 R2 with R/O share. BTS is using around 100MB of memory so, it seems somehow related to R/W share? I've done a lot of testing and it seems that effectively BTS has a memory leak when serving R/W share with Windows 2008 R2 Here's a description of the equipments I used: First computer: - Xeon X3220 - 6 GB of RAM - 1 x 500 GB (OS drive) - 3 x 2TB in Raid 5 (Drive that contain shares) - Windows 2008 R2 & Windows 8.1 Second computer: - I7-4770 - 8 GB of RAM - 1 x 500 GB (OS drive) - 1 x 2TB (Drive that contain shares) - Windows 2008 R2 & Windows 8.1 The first computer is the new server that I wanted to use. ** It's a little bit old but it should be able to handle BTS very well, in fact it’s working great with Win 8.1!! I thought that maybe the problem was with Windows 2008 having some kind of hardware incompatibilities. So, I tried with the second computer, totally different & newer! The result is almost identical as for the first computer. I also thought that the problem could be with multiple share but even with a single share, the leak is present. It just take longer before BTS used all the memory and die quietly. Except for normal operations, there’s nothing helpful in the debug log.
  2. Hi, Because of the poor network equipment that is on-site, we got 11 sites that needs BTS to be running out of a schedule. Those sites needs BTS to be close during business hours. When I first set-up the schedule task, all of them were functional but after a while, some of them begin to do a strange behavior. In fact, 6 out of 11 aren't working anymore. When BTS start, triggered by the schedule task, one of the share folder is showing this error: " Error: BitTorrent Sync cannot identify the destination folder" If I start BTS manually, everything is fine. 4/6 are Windows 8 Pro 2/6 are Windows 2008 R2 BTS version 1.2.82 & 1.2.87 The folder that isn't working is a mapped network drive I've already tried running BTS out of a batch file within the schedule task and it didn't work. Same behavior, BTS start but that particular shared folder isn't working. ** Note that when I run the batch file manually it work great. I also get this error in the task scheduler: 0x80070001 I did googled it and I didn't find any solution that is working with BTS With BTS 1.2.82 I got this in the log [2014-03-03 10:14:28.491] Loading config file version 1.2.82 [2014-03-03 10:14:28.554] SyncDb: Failed to init db - 4618 [2014-03-03 10:14:28.554] Loaded folder \\?\C:\000QAM_APPS [2014-03-03 10:14:28.569] SyncDb: Failed to init db - 4618 [2014-03-03 10:14:28.569] Loaded folder \\?\T: [2014-03-03 10:14:34.132] SyncDb: failed to prepare statement to query metadata - 4618 [2014-03-03 10:14:37.007] SyncDb: failed to prepare statement to query metadata - 4618 [2014-03-03 10:14:37.038] SyncDb: failed to prepare statement to query metadata - 4618 [2014-03-03 10:14:37.132] SyncDb: failed to prepare statement to query metadata - 4618 [2014-03-03 10:14:37.148] SyncDb: failed to prepare statement to query metadata - 4618 [2014-03-03 10:14:37.179] SyncDb: failed to prepare statement to query metadata - 4618 With 1.2.87, there's nothing special in the log file even with the debug enable I've tried every possible options in the task scheduler but nothing seems to work. Any idea's would be appreciated Tx