tactmaster

Raspberry Pi ARM Log

Recommended Posts

Hello

I have a Windows 8 x64 with BTSync (1.1.70) on it

I have a Raspberry Pi with (1.1.48)

On Windows I get these errors (I has synced 12.4GB out of 17.1GB)

Going to connect to peer 192.168.0.160:14909 for file Rip\The Prodigy\Music for the Jilted Generation\13 The Narcotic Suite_ Claustrophobi.m4a

[2013-09-05 08:59:45] Going to connect to peer 192.168.0.160:14909 for file Rip\The Prodigy\Lost Beats EP\AlbumArtSmall.jpg

[2013-09-05 08:59:45] Going to connect to peer 192.168.0.160:14909 for file Rip\The Prodigy\Lost Beats EP\Folder.jpg

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xxx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xxx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xxx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xxx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xxx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xxx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xxx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xxx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xxx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xxx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xxx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xxx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent magnet (xxx) status:137 error:<NULL> meta:0 conns:0 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Force unloading torrent magnet (xxx)

[2013-09-05 08:59:45] Torrent Folder.jpg status:137 error:<NULL> meta:1 conns:1 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Torrent AlbumArtSmall.jpg status:137 error:<NULL> meta:1 conns:1 io:0

[2013-09-05 08:59:45] Sending broadcast ping for share xxx

[2013-09-05 08:59:45] Going to connect to peer 192.168.0.160:14909 for file Rip\The Prodigy\Music for the Jilted Generation\04 Full Throttle.m4a

[2013-09-05 08:59:45] Got ping (broadcast: 1) from peer 192.168.0.160:14909 (xxx) for share xxx

[2013-09-05 08:59:45] Found peer for folder \\?\D:\Music xxx192.168.0.160:14909 direct:1

How do I get a error log for the Raspberry Pi? To help work out why I keep getting these errors.

Also if anyone know how to fix this?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you managed to find out the cause of solution? I have similar log entries, and the same error lines are present e.g.:

[20131219 13:44:25.378] Torrent /Users/username/Pictures/localfolder/_IMG_0014.JPG status:137 error:<NULL> meta:1 conns:1 io:0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.