Sign in to follow this  
DepthDeluxe

Synchronization Doesn't Work In Linux X86_64

Recommended Posts

I'm having trouble getting BTSync to run in my fresh Arch Linux installation.  The only problems which I am getting are with UPnP but when I turn it off, no error is reported.  I have one Raspberry Pi on the local network that gets discovered in Windows and I don't know how to tell what devices have been found in Linux.

 

I do all my configuration without WebUI.  All folder paths are relative to my home directory (BTSync doesn't like tildes) which is where I launch it.  All the .SyncArchive, .SyncID, .SyncIgnore flies are being created in their corresponding folders.

 

Below is my config file.  It is directly copied from my Raspberry Pi which synchronizes fine.



{
"device_name" : "Lenovo-Linux",
"listening_port" : 56789, // 0 - randomize port

"check_for_updates" : true,
"use_upnp" : true, // use UPnP for port mapping

"storage_path" : ".sync",

"download_limit" : 0,
"upload_limit" : 0,

"webui" :
{
//"listen" : "localhost:8888",
"login" : "admin",
"password" : "password"
},

"shared_folders" :
[
{
"secret" : "***************************************",
"dir" : "documents/college",

"use_relay_server" : true,
"use_tracker" : true,
"use_dht" : false,
"search_lan" : true,
"use_sync_trash" : true

},

{
"secret" : "***************************************",
"dir" : "documents/share",

"use_relay_server" : true,
"use_tracker" : true,
"use_dht" : false,
"search_lan" : true,
"use_sync_trash" : true
},

{
"secret" : "***************************************",
"dir" : "documents/code",

"use_relay_server" : true,
"use_tracker" : true,
"use_dht" : false,
"search_lan" : true,
"use_sync_trash" : true

}
]

// Advanced preferences can be added to config file.
// Info is available in BitTorrent Sync User Guide.

}


 

Below are my "sync.log" files with UPnP turned on and UPnP turned off.

 

With UPnP:



[20140105 11:22:16.800] total physical memory 536870912 max disk cache 2097152
[20140105 11:22:16.800] Using IP address 192.168.1.107
[20140105 11:22:17.830] UPnP: Device error "http://192.168.1.204:80/description.xml": (-2)
[20140105 11:22:17.837] UPnP: Device error "http://192.168.1.212:49152/rootdesc1.xml": (-2)
[20140105 11:22:19.463] UPnP: Device error "http://192.168.1.242:2869/upnphost/udhisapi.dll?content=uuid:06fd2c6c-5ad5-4911-a8a1-c53318bf453c": (-2)
[20140105 11:22:19.799] UPnP: Device error "http://192.168.1.220:8080/description.xml": (-2)
[20140105 11:22:20.016] UPnP: Device error "http://192.168.1.240:2869/upnphost/udhisapi.dll?content=uuid:06fd2c6c-5ad5-4911-a8a1-c53318bf453c": (-2)


Without UPnP:



[20140105 11:26:47.060] total physical memory 536870912 max disk cache 2097152
[20140105 11:26:47.060] Using IP address 192.168.1.107

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this