Sign in to follow this  
igboo

Won't Run On A Buffalo Terastation Live

Recommended Posts

I figured I'd be fighting with ports and permissions and the like, but I never even got that far.  As soon as I go to run the binary I get an alignment error.  I don't know what to do with that.

 

The TSLive is an ARM9 system.

 

Here are the particulars:

# uname -aLinux HS-DHTGLD3C 2.6.16.16-arm1 #3 Wed Mar 7 13:21:58 JST 2007 armv5tejl unknown

I installed using this method I found in these forums.

# wget http://btsync.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/btsync_arm.tar.gz# tar zxvf btsync_arm.tar.gz# chmod u+x btsync# ./btsyncAlignment error#

I haven't dealt with Linux directly in a long time and have no idea what to do with this.  Google didn't return anything useful for me.

 

Any suggestions are appreciated.

 

Thanks,

Fred

Share this post


Link to post
Share on other sites

sudo echo 2 > /proc/cpu/alignment

 

This is required on many ARM architectures.  Hopefully future versions of btsync force alignment of data structures by how they are coded so this is not required.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this