Sign in to follow this  
sfmcnally

[Solved] Encrypted Nodes Broken In 1.4.xxx

Recommended Posts

Does anyone have an encrypted node that is reliably syncing with version 1.4.xxx? If so can you describe your setup. All of my encrypted nodes are broken under 1.4.93. Extremely frustrated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone have an ETA on when the next release of 1.4 will be and what the proposed list of fixes/changes are?

 

There's "likely" to be a new build next week, however, do bear in mind that given the current "beta" nature of Sync, there is no public "release schedule" or "road map" at present as to when new builds will become available or what fixes/updates they will contain.

 

Keep your eye on the pinned topics at the top of the Sync General Discussion forum - after a new build becomes available, details (including a changelog) will be posted there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this