Recommended Posts

so ive installed BTsync on my DNS-320L using funplug. but I cant see the web gui, every time I go the webui's address (NAS's IP):8888/gui i just get a webpage not available. any ideas on how i could fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

By default, Sync only listens on the loopback interface (127.0.0.1)

 

If you're trying to access the WebUI via a different IP, you'll need to modify Sync's config file to listen for connections from another IP (or set it to 0.0.0.0 to listen for connections from all IPs)

Share this post


Link to post
Share on other sites

By default, Sync only listens on the loopback interface (127.0.0.1)

 

If you're trying to access the WebUI via a different IP, you'll need to modify Sync's config file to listen for connections from another IP (or set it to 0.0.0.0 to listen for connections from all IPs)

how would i go about changing the config?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.