yoharnu

[Solved] Stuck On "connecting" When Trying To Link Device

Recommended Posts

I installed btsync on my server, then on my work computer. I linked them, tested, and everything seemed to work fine. Now I'm at home, and I tried the same thing, but when I try to link the devices, it says "Connecting... " and gets stuck. It says it could take up to 60 seconds, but I've waited 5-10 minutes multiple times. I added the firewall rule during installation, and I've forwarded the listening port (21731) on my router.

 

Here's the log of the computer that's not working: http://pastebin.com/raw.php?i=JJ5K7T3A

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get 403 Forbidden.

 

You will do - the correct URL is actually config.usyncapp.com/sync.conf, however I think that's actually probably largely irrelevant to your issue.

 

Check your firewall/antivirus, and also folder permissions - there's instances of "failed to open" "C:\Users\yoharnu\AppData\Roaming\BitTorrent Sync\..." in your error log

Share this post


Link to post
Share on other sites

You will do - the correct URL is actually config.usyncapp.com/sync.conf, however I think that's actually probably largely irrelevant to your issue.

 

Check your firewall/antivirus, and also folder permissions - there's instances of "failed to open" "C:\Users\yoharnu\AppData\Roaming\BitTorrent Sync\..." in your error log

 

Ran as Administrator, and it worked. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.