Unfamiliar messages associated with JSON is displayed in sync.log per an hour


Recommended Posts

Hi, All!

 

I'm using btsync with version 2.3.8.560 on WD My Cloud Single bay NAS unit.

These days, btsync has logged strange error messages in sync.log file per an hour..

error messages are as follows:

Quote

[20160724 14:16:20.933] Invalid content from marketing message server.
[20160724 15:16:16.861] Fetching marketing information from server: https://update.getsync.com/promo/p.php?bsync&langko&pllinux&sysver_arm&v33751048&lid=0
[20160724 15:16:21.863] MarketingNotificationController::ProcessJson(): Could not parse JSON marketing message: :
 
[20160724 15:16:21.863] Invalid content from marketing message server.
[20160724 16:16:17.782] Fetching marketing information from server: https://update.getsync.com/promo/p.php?bsync&langko&pllinux&sysver_arm&v33751048&lid=0
[20160724 16:16:23.284] MarketingNotificationController::ProcessJson(): Could not parse JSON marketing message: :
 
[20160724 16:16:31.538] Invalid content from marketing message server.
[20160724 17:16:18.969] Fetching marketing information from server: https://update.getsync.com/promo/p.php?bsync&langko&pllinux&sysver_arm&v33751048&lid=0
[20160724 17:16:24.972] MarketingNotificationController::ProcessJson(): Could not parse JSON marketing message: :

 

How could I solve it???

 

Thanks for any help...

Link to post
Share on other sites

@Helen

 

Wow...  I'm glad to hear that it's not a big problem....

However, I want to solve this issue because my nas unit is waking up per an hour to write some messages :(

 

So..

- When would be fixed??

- And, I could turn off this feature until fix it???

 

Thanks Helen.

Link to post
Share on other sites

@Helen

Sorry, I don't know which option should be changed...... :/

plz, let me knowing an option to disable logging feature for JSON parsing error..

 

In addition, my options changed (not default value) are below:

- Debug logging  : disable

- folder_defaults.use_relay / folder_defaults.user_tracker  : false

- folder_rescan_interval  : 0

- send_statistics  : false

- config_refresh_interval / config_save_interval  : 172,800 (2-day)

- enable_journaling  : false

 

Perhaps, I would need the debug.txt that has zero value ???

 

I appreciate  your help...

 

Link to post
Share on other sites

Hi, so you already have logging off, so nothing else you need to do on your side. On our side that is already fixed, and fix will be released soon, no exact date, though. 
So far, please quit Sync to let NAS sleep, sorry about this inconvenience. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.