Helen

Latest Desktop Build 2.6.4

Recommended Posts

@Alex, Yes of course, for creating a new certificate I tried several methods (installing openssl on windows, but also creating a certificate on my readynas) and because if the defined files/certificates do not exists Resilio-Sync will not start 🙂

After some more digging and tries, I get my self-signed certificate working, but the result is still the same.... webgui is working under Firefox and Chrome, but within Edge and IE still resulting in a blanc page.... 😞

part of the logging: see attachment

 

 

sync.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Hans# I see. It's a bug. Current version doesn't work correctly with IE & Edge in case someone sets "force_https" to true. As a workaround you can set it to false or disable TLS 1.2 in browser. We'll fix in the next version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Alex. said:

@Hans# I see. It's a bug. Current version doesn't work correctly with IE & Edge in case someone sets "force_https" to true. As a workaround you can set it to false or disable TLS 1.2 in browser. We'll fix in the next version.

@Alex, thx for your reply and answer... I have tested IE and EDGE with TLS 1.2 disabled and it is working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.