85aggie

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 85aggie

  1. sorry for the confusion, I realize the original post was on a Synology NAS; my response was that I am seeing the same thing on both a FreeNAS and an UNRAID NAS setup. In my UNRAID setup, I have Resilio Sync running in a docker container and it will be transferring in speeds well below 1M/s; but after I restart the container it will immediately starts executing at speeds above 10M/s. Over time it decreases back to under 1M/s until another restart. It operates just like software with a memory leak that will gradually start using more and more memory until a software reset (but in this case it's a bandwidth leak...)
  2. I am running a relatively small UNRAID NAS server, 8T volume (5x2T). The server has 16G of RAM which should be more than enough.
  3. I am so glad that I am not the only one seeing this issue. I have seen this exact situation happen in both FreeNAS (plugin) and UNRAID (docker). I have tried many "fixes" with no luck as of yet. I will update if I am able to find any solution but in the meantime I really hope someone already has one.
  4. Ok, 2 windows 7 computers on same LAN. I want only one to sync outside the LAN and the other to sync just from the 1st. The 2nd computer has all folder options turned off and host is set to point to he 1st. 2nd computer still syncs with all other computers on that folder. Can anyone point to what I am doing wrong? Sent from my iPad using Tapatalk