mod57903

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mod57903

  1. Here is my solution, tested on Windows 8 and 8.1: Step 1: Create "C:\Program Files\BitTorrentSync\BTSync.cmd": @rem This is a workaround for schedule task problem on@rem Windows 8/8.1 with default profile selection. See@rem http://support.microsoft.com/kb/2968540set "USERPROFILE=%USERPROFILE%\..\%USERNAME%"set "APPDATA=%USERPROFILE%\AppData\Roaming"set "LOCALAPPDATA=%USERPROFILE%\AppData\Local""%~dp0\BTSync.exe" Step 2: Specify "C:\Program Files\BitTorrentSync\BTSync.cmd" in task's actions, which is configured with a trigger "At startup". Reboot, and check BTSync.exe with Process Explorer, make sure it's CPU and Network appear active.
  2. To my previous question.. I think I know what's going on, but I don't know why. The BTSync.exe process that's started on system startup opens the following file: C:\Users\Default\AppData\Roaming\BitTorrentSync\sync.log which is the Default user, instead of the Admin user, even though, it's launched as Admin. For some reason, USERPROFILE and APPDATA env variables point to Default user's folder. If I restart the task manually though, while signed in as Admin, the APPDATA points to Admin user - as expected. Something very similar is described in this thread: http://social.technet.microsoft.com/forums/windows/en-US/9ffd9d23-b939-435f-bb87-f650dc0703d4/scheduled-task-in-windows-8 The point is: THE SCHEDULE TASK METHOD DOES NOT WORK ON WINDOWS 8/8.1 Darn, here is Microsoft's acknowledgement of this bug in Windows 8/8.1: http://support.microsoft.com/kb/2968540 Still looking for a workaround..
  3. I've struggled with this for hours.. Ran BTSync interactively and configured it, so that it syncs. Then, configured a scheduled task (as same user) to run on system start. After a reboot, the BTSync runs but doesn't sync anything, just sits there without any CPU or Network usage. If I restart the task manually, the new instance of BTSync will start syncing just fine. I also tried to install BTSync as service (using NSSM) and I didn't see it sync at all. Is there anything I'm missing?? I'm stumped. How do I make it run automatically on system start?? Thanks. (using latest v1.3.106 on Windows 8)