solarizde

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About solarizde

  • Rank
    New User
  1. Hi, a bit confusing, as seen in the Screenshot resilio is showing me Last Synced Yesterday. But modification is only some minutes ago done on my Android. But If I look at my PC it already have the changes synced I just did. So seems the display of the last synced Timestamp is wrong. Even I restart Resilio completely it doesn't change.
  2. Hey, on the Support site: https://help.resilio.com/hc/en-us/articles/206178964-QNAP The Link for the arm64 Package is broken. Only return a not found. Thanks
  3. UPDATE: Ok, I manuelly need to reinstall it. A normal reinstall or delete and install from the UI wasn't enough. 1. Uninstall App from QNAP App Menu 2. Reboot NAS 3. SSH to NAS rm -R /share/MD0_DATA/.qpkg/ResilioSync 3. Reinstall resilio. Now it's working. Still have several 404 Errors on loading Version and styles but as you said seems not to be a problem.
  4. Ok then the Problem is located elsewhere. If I open the startet resilio Sync Webinterface on my QNAP it only shows a empty nav bar with a blank page. If I look at the website sourcecode it is present but page does not render. Chrome Version 55.0.2883.87 m (64-bit)
  5. Hi, have a strange behavior on one of my two NAS Systems (both QNAP) sync is not working. If I open the Admin Interface I see a blank page, a look in the browser console tells me 404 Error on styles.css. A log from my nas directly: [21:24:47.383] Debug log mask has been set to 80000000 [21:24:47.405] Features mask has been set to 0 [20170103 21:24:47.423] ZIP: Can't locate [version] in zip, error -100. [20170103 21:24:47.457] UDP: bound listening socket 7 to IP 0.0.0.0:51337 [20170103 21:24:47.507] Found config file of different version of sync: 2.4.1, will try to create setti