tsolignani

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About tsolignani

  • Rank
    New User
  1. It did restart syncing. Now I have no idea, but after keeping both app closed for some mins and then reopen the both of them syncing started again. Now I'll keep debug logging enabled and see wether something funny happens again. Thanks again to everyone. –
cordialmente, tiziano solignani, da  Mac http://blog.solignani.it
  2. Understood. I am trying to let pass 10 minutes and then restart. Should I try restarting the machines too? Thank you. –
cordialmente, tiziano solignani, da  Mac http://blog.solignani.it
  3. I am the admin at work (sort of) and did not block anything on purpose. If it's a NAT problem, how come it worked for some hours? I just cannot get that. I will try to shut them down for 10 minutes, though. Thank you. –
cordialmente, tiziano solignani, da  Mac http://blog.solignani.it
  4. Both can't see either. If it was a port forwarding, I guess it would not have worked from the start, instead it worked for several hours and data then stopped. I will see for the log. Thank you.
  5. PS into the device section of one of the machine, you cannot see the other one.
  6. Yesterday I setup the client in a couple of mac of mine (one at work and another one at home) and configured some folders to sync, for backup and file's availability purposes. The syncing started good and some datas were copied to and from. Today, though, both apps are stalled, event if the folders are not synced. There is even a file with the .sync extension in one of them. I tried restarting the clients in both machines, but no joy. Any idea? Thank you. –
cordialmente, tiziano solignani, da  Mac http://blog.solignani.it