Cantello

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cantello

  1. +1 Displaying the status without any info on what is going on is frustrating.
  2. Yep, tried that. Turned camera backup off and on again on the main page and automatic camera backup on the settings page to no avail. The photos are being synced, they just veery slowly appear as zero-byte files on the computer that the phone's camera is backed up to (running 1.4.93 beta on OSX 10.10), so I guess the 0.1kB/s that are shown in the app are correct. :-) Would debug logs help?
  3. The slow sync has been solved but camera backup to a computer on the same wifi network with the app open (v. 1.4.103 on iOS 8.1) still does not work or is working at <1kB/s speeds. Any ideas?
  4. I recently bought a Synology Diskstation 414j and was expecting to run btsync on it as I had on my previous DIY NAS (Openmediavault). However, the current ARM build does not run on the comcerto2k chip. Is it possible to provide a btsync build for the mindspeed comcerto2k? Thanks!
  5. I recently bought a Synology Diskstation 414j and was expecting to run btsync on it as I had on my previous DIY NAS (Openmediavault). However, the current ARM build does not run on the comcerto2k chip. Is it possible to provide a btsync build for the mindspeed comcerto2k? Thanks!
  6. Any news on this? I have recently updated to 1.1.27 and still there are some folders that remain not completely synced. Logs needed again?
  7. Ok, done, logs have been sent (wow, 50MB in only a few minutes...).
  8. Same issue here with one client on Mac and the other on Debian Linux, both version 1.0.134. What kind of logs would you need, both machines? Debugging enabled, I guess? Send them via email?